PD Kruibeke heeft tegen FC Orly meer weerwerk gekregen dan verwacht. Van op de stip zette Smet de bezoekers op voorspong, maar na goed vijftig minuten wedstrijd stond het plots 2-1 achter. In de laatste tien minuten zette PD Kruibeke orde op zaken en met doelpunten van Stuer en Rotthier werd het toch nog een 2-3 overwinning.

Lars Van Damme (PD Kruibeke). Foto: RV.

“We zijn goed aan de wedstrijd begonnen en kwamen vrij snel op voorsprong” aldus Lars Van Damme. “Nadien lieten we de teugels los en ging Orly met twee snelle tegenprikken erop en erover. Na de rust hebben we vol op de power gespeeld, toch moesten we wachten tot de laatste minuut op de winnende treffer. Het is een hard bevochten zege tegen een toch wel verdienstelijk FC Orly.”

 “Zaterdag is het met de komst van FC Daknam vooral een blij weerzien met Timo Anthuenis. Hij was ooit mijn jeugdtrainer, hem nu bekampen geeft wel een extra cachet. Ik twijfel er niet aan dat hij wel iets speciaals voor ons in petto zal hebben.”

“Als ik terugblik op het competitieverloop dat kan je wel stellen dat het seizoen afwachtend is begonnen voor ons. Naderhand vonden we onze draai en kwamen ook de punten. Bij aanvang van het seizoen wilden we het vooral de goeie ploegen moeilijk maken. Ik denk dat dit ook gelukt is. Het is enkel jammer dat we het tegen de ploegen onder ons steeds moeilijk hebben. We worden door anderen wel eens omschreven als een stugge tegenstander, maar we hebben met Huyghe, Depestere, Smet en Van Gysel toch wel een paar technisch sterke spelers.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – PD Kruibeke