Na het verlies tegen Oudegem C heeft Panda’s Lokeren de derby tegen VC Eksaarde gewonnen met 3-2. Niettegenstaande deze zege moeten ze Oudegem C in het klassement laten voorgaan en voelen ze ook de adem van het nummer vier VC Flygha in de nek.

Logo VC Panda’s Lokeren (RV).

“Eerlijk gezegd was onze wedstrijd tegen de buren van VC Eksaarde één van onze minste van dit seizoen” vertelt Tine Meersman. “We hebben een cruciaal punt laten liggen in de strijd om de tweede plaats, misschien zelfs om de derde plaats.”

“Het gevolg is wel dat de wedstrijd tegen VDK Gent, van komend weekend, nu nog belangrijker wordt. Ik verwacht mij aan een spannende wedstrijd, die we absoluut moeten winnen.”

“Als ik terugblik op het verloop van het huidige seizoen dan denk ik dat we over het algemeen tevreden mogen zijn. We hebben al heel wat mooie wedstrijden gespeeld. Naar volgend seizoen toe is ons grootste werkpunt het zorgen voor meer stabiliteit. We moeten in elke wedstrijd, in elke set ons niveau aanhouden. Dat is hetgeen nu soms nog een beetje ontbreekt.”

Volleybal – Promo 2 (V) – VC Panda’s Lokeren dames