2P C Voetbal – SK Kallo: Wutezi Mobutu is geel geschorst, Roberto Prata is pas dit weekend terug uit vakantie. Pieters en Prassas (blessures) en Van Overtvelt (stage buitenland) zijn dit seizoen niet meer beschikbaar.

2P C Voetbal – H. Sinaai: iedereen is inzetbaar, behalve Mathijs Gerets die in het huwelijksbootje stapt. Waarvoor de felicitatie van Sportregio.be

2P C Voetbal – KJV Kruibeke: Jordy Goossens is geblesseerd

2P C Voetbal – KSK Kieldrecht: Akakpovi, Goossens, De Belie en Wels komen dit seizoen, na operaties, niet meer in actie. Vervaeck hervatte de looptraining maar deze wedstrijd komt te vroeg. Rufai is out met een hamstringblessure. Onghena lijkt fit te geraken, al zal hij nog testen voor de wedstrijd. De 17 jarige Tuur De Wolf komt bij de selectie

2P C Voetbal – White Boys: Faissal Assadrati is geschorst

2P C Voetbal – KV St. Gillis: behalve de langgeblesseerde Robby Van Hamel is iedereen fit.

2P C Voetbal – SK Grembergen: Florian Anrys is geschorst

2P C Voetbal – KFC Vrasene: Van Spittael blijft out. De Saegher heeft de looptraining hervat en mikt op volgend seizoen. De Smit is geelgeschorst

2P C Voetbal – Heikant Zele: Vinnie Frans is nog steeds geblesseerd. VandeWeghe en Lardenoit zijn geschorst

2P C Voetbal – SK Kemzeke: Bryan De Caluwé, Mattijs De Witte en Arno Pinoy zijn niet inzetbaar.

2P C Voetbal: Rangers Opdorp: Wout Geysels en Jarne Geysles zijn geschorst. Piessens (enkel) en  Buelens (pubalgie) zijn geblesseerd.

2P C Voetbal – Sp. Waasmunster: Ridwan Gyselinck, Birger Dutoit en Hasan Khudher zijn niet inzetbaar. Ewout Vertenten is geschorst.

2P C Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: Pieter Vervaet is uit tot einde seizoen. Robbe Geerts is geschorst

2P C Voetbal – FC Moerbeke: Wesley Denul is op skiverlof

2P C Voetbal – SKN Sint-Niklaas: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal – Juv. Schoonaarde: Gianny Schockaert, Dante en Gillian Merckx blijven out. Preben Delclef hervat bij de beloften. Gilles De Grove is op skiverlof. Ruben Matthijs is geschorst.

2P A Voetbal – Dyn. Beervelde: op vijf speeldagen voor het einde van de competitie werd T1 Niki Van Avermaet deze week ontslagen.