Na twintig minuten wedstrijd opende Keith Baert de score en bracht zo VKS Hamme-Zogge op voorsprong. Het antwoord van Wachtebeke liet niet lang op zich wachten. Het was uiteindelijk Khaled Oulichki die van op de stip de 2-1 eindcijfers vastlegde. Er wacht Zogge volgende week nog de laatste match op Haasdonk B. Daarna wacht hen alvast de eindronde, waarin ze de promotie wil afdwingen.

Keith Baert (VKS Hamme-Zogge). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Met een diepsteek pass van een teamgenoot opende ikzelf de score” aldus Keith Baert. “Waarbij ik al dan niet vanuit buitenspelpositie goed afwerk. Wachtebeke wist terug langszij te komen, maar toen ik diep in de wedstrijd de bal richting doel trapte, belandde deze op de hand van een bezoeker. Het was Khaled Oulichki die de strafschop koelbloedig binnen trapte. Hierdoor hielden we de drie punten thuis.”

“Ik ben heel gemotiveerd voor de eindronde” gaat Keith Baert verder. “De ambitie van de club is duidelijk, als speler wil ik er dan ook alles aan doen om die ambitie waar te maken. Ik kijk dan ook met een heel positief gevoel naar die eindronde. Ik ben er alleszins klaar voor en ik ben ervan overtuigd dat dit ook geldt voor mijn teamgenoten. Volgende week moeten we nog die laatste competitiewedstrijd afwerken, met hopelijk een driepunter. Daarna gaat onze focus voor de volle honderd procent naar de eindronde.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme Zogge