In de eindronde won Rangers Opdorp met 3-2 van SK Lochristi. De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de thuisploeg want met doelpunten van Yeno Meert en Olivier Vervondel stond het na amper drie minuten al 2-0. Kort daarop scoorde Charles Ghyselinck de aansluitingstreffer voor Lochristi, maar een kwartier later maakte Jason De Bie er 3-1 van. In slotfase van de wedstrijd legde Derick Nkansah de 3-2 eindcijfers vast.

Logo Rangers Opdorp (RV).

“De wedstrijd kon inderdaad niet beter beginnen voor ons” luidt het bij Olivier Vervondel. “De eerste goal lag volgens mij al na tien seconden tegen de netten. Niet veel later ging onze tweede kans ook binnen en dan zit je natuurlijk op rozen.”

“Nadien hebben we de bal meer aan Lochristi gelaten, die via hun snelle flanken best gevaarlijk waren. Op die manier wisten ze ook de aansluitingstreffer te scoren. De 3-1, via Jason De Bie, viel op het goede moment zodat we konden gaan rusten met een veilige marge.”

“In de tweede helft waren de bezoekers het meest in balbezit, zij creëerden ook de meeste kansen. Anderzijds knokte bij ons gans de ploeg voor elke vierkante meter. Hun 3-2 viel heel laat in de wedstrijd, waardoor we deze match met winst konden afsluiten en sowieso promoveren naar tweede provinciale.”

“Het is een heel mooi seizoen geweest. We zijn hieraan gestart met de nodige ambitie, maar zonder veel druk. Het is lang een nek aan nek race geweest tussen Moerbeke en ons, maar uiteindelijk is Moerbeke verdiend kampioen geworden. Zij verdienen zeker felicitaties voor hun mooi seizoen. Uiteraard zijn we blij dat we hen lang het vuur aan de schenen hebben kunnen leggen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Rangers Opdorp