Met het oog op het duel voor de Beker van België tegen Heikant Zele is KSK Grembergen de voorbije week gestart met de eerste trainingen. Beide ploegen hebben in het tussenseizoen een stapje moeten terugzetten, maar hopen om zo snel mogelijk terug vooruit te gaan. Dit lijkt ons dan ook een interessante confrontatie. Op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen opent Grembergen in eigen huis tegen Sp. St.-Gillis-W..

Logo KSK Grembergen (RV).

“Net zoals de meeste ploegen zijn we ook maar net gestart met de trainingen” luidt het bij Jari Van Hauwermeiren. “Om er veel van te verwachten komt in dat opzicht 30 juli wel bijzonder snel. Bovendien zijn we dat weekend op stage aan zee, ik heb geen idee of dat de ideale combinatie is. Ik kan je verzekeren dat ik persoonlijk wel al hoop op een sterke prestatie tegen Heikant. Het is tenslotte toch een wedstrijd in de Beker van België en dan nog tegen een ploeg waarvan je toch wel wil winnen.”

“Hoe het komend seizoen zal evolueren heb ik totaal geen idee. Er zijn nieuwe trainers, enkele nieuwe spelers en we spelen in een andere reeks. Ik vermoed dat we tegen eind augustus waarschijnlijk wel al zicht hebben wat onze verwachtingen zijn en waaraan we ons mogen verwachten. De enige ploeg die ik ken van vorig seizoen is Heikant Zele, de rest is totaal nieuw voor mij.”

“Omdat we van eerste provinciale komen zal iedereen natuurlijk een extra gemotiveerd zijn om van ons te winnen. Ik denk wel dat er mooie wedstrijden aan komen en wat mij betreft leggen we de lat zo hoog mogelijk. Ik heb er alleszins veel zin in.”

Trainer: Kevin Frechier (T1), Jan Criel (T2),  Kenny Van Kerckhove (T3)

IN: Brent Van Steelant  (KSK Beveren),  Mauro Pieters  (Wolvertem-Merchtem), Tibo De Donder  (Lokeren-Temse), Delano Van Houts (KV St Gillis), Thijs Burghgrave (Robur), Jonas Rogge (KV St Gillis), Natan Peelman  (Robur), Louis Van Wezemael  (Robur)

UIT: Addo Lardenoit (Heikant), Ward Smekens ( HO Kalken), Jordy Van Daele (TK Meldert), Kobe De Coeyere ( Mazenzele-Opwijk)

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Grembergen