Bij Panda’s Lokeren verloopt de voorbereiding vrij rustig. Men kijkt dan alvast vol vertrouwen naar de start van de competitie. Op 16 september nemen ze het alvast op tegen Gimm-e Waasland Kruibeke B, voor een Waas duel.

Dries Dillen (VC Panda’s Lokeren heren). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Vorig seizoen hadden we niet alleen een goed draaiende, maar ook een hechte ploeg” stelt Dries Dillen. “Deze ploeg is volledig ongewijzigd gebleven, enkele de gemiddelde leeftijd is een jaartje hoger.”

“De voorbereiding verloopt vrij rustig, al staan we niet altijd volledig door hier en daar wat blessures. Af en toe gooit ook een reis wat roet in het eten om de volledige ploeg samen te krijgen op een tornooi. Iedereen weet uit ervaring wat hij nodig heeft om klaar te zijn tegen de eerste competitiematch.”

“De start van het nieuwe seizoen nadert inderdaad. De eerste match is toch altijd wat ‘tricky’. Zeker tegen een onbekende tegenstander, die niets te verliezen heeft, is het altijd listig. We bereiden ons zo goed mogelijk voor, we proberen ook info te verzamelen en onderschatten Gimm-e zeker niet.”

“Vorig seizoen zijn we op de derde plaats geëindigd, hopelijk kunnen we dit ook het komend seizoen doen. Al moet gezegd dat het voorbije seizoen heel veel stukjes op het juiste moment op de juiste plaats vielen. Hopelijk kunnen we dit op dezelfde manier doen en kunnen we nu de spannende sets, die we vroeger verloren, winnen. We gaan er alles aan doen om overal punten te sprokkelen en zo in de bovenste helft van het klassement af te klokken. Indien we blessurevrij blijven en blijven groeien dan moet dit wel lukken.”

Volleybal – Promo 1 (M) – VC Panda’s Lokeren