FC Sp. St. Gillis-Waas won met 2-1 van Vrasene. Lowie De Mulder scoorde tegen zijn ex-club de winningsgoal. Volgend weekend trekken de Waaslanders naar KV St. Gillis-Dendermonde.

KFC Sporting Sint-Gillis-Waas. Copyright: RV

“Het was voor mij zeer speciaal om tegen mijn ex-ploeg te spelen en dan nog te scoren” stelt Lowie De Mulder. “Het feit dat ik daar gans mijn jeugd gespeeld hebt maakte het nog specialer.”

“Al vrij snel in de wedstrijd kwamen we op achterstand” aldus Lowie De Mulder. “Het was een gelijkopgaande wedstrijd zonder al te veel kansen. Op sommige momenten brachten we zeer goed voetbal op de mat. Diep in de tweede helft probeerden we nog op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Die vonden we ook door een mooie assist van Pieter Vervaet op Louis Thyssen, die knap afwerkte. Even later schoot onze linksachter, Yordi Vermeulen, van buiten de zestien op doel. De keeper van Vrasene loste daarop de bal en in de rebound trapte ik de 2-1 binnen.”

“Op St. Gillis-Dendermonde verwacht ik mij aan een gelijkaardige match zoals in de voorbije drie wedstrijden” gaat Lowie De Mulder verder. “Ik denk dat we van niemand schrik moeten hebben en dat we zeker in staat zijn om punten te pakken tegen de favorieten in onze reeks. Ik denk dat we dit het voorbije weekend bewezen hebben. Het is de ambitie van de ploeg om ons in de middenmoot van tweede provinciale te handhaven.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – FC Sp. St-Gillis-Waas