In de ontmoeting met SK Berlare moest HRS Haasdonk de duimen leggen. Er zat nochtans meer in voor de mannen van de Poerdam. Deze nederlaag laat dan ook een wrange nasmaak bij de Haasdonkse kapitein Tom Van Roy.

Kapitein Tom Van Roy (HRS Haasdonk). Copyright: RV

“Die 1-0 proeft toch wel een beetje zuur” luidt het bij Tom Van Roy. “Naar mijn gevoel hadden we daar zeker recht op een punt. We kregen een goal tegen door een afgeweken bal, aan de overzijde wou de bal er voor ons niet in. Het wilde maar niet lukken, de bal op de paal, schoten die net voorlangs gingen en dergelijke.”

 “Ik verwacht komend weekend tegen SK Munkzwalm tegenover een zeer goede ploeg te staan” blikt Tom Van Roy vooruit. “We zullen alles op alles moeten zetten om de punten thuis te kunnen houden. Ik schat SK Munkzwalm absoluut in bij de betere ploegen van de reeks.”

“Het is absoluut onze ambitie om in eerste provinciale te blijven” stelt Tom Van Roy. “Ik hoop om met onze jonge groep en een paar anciens, zoals mezelf, positief te kunnen verrassen. Het is inderdaad zo dat we elkaar nog een beetje aan het leren kennen zijn. Ik voel wel heel wat voetbalkwaliteiten in deze groep zitten. Ik denk dan ook dat we nog groeimarge hebben.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – HRS Haasdonk