Op de openingsspeeldag moesten de dames van JTV Dero Zele-Berlare A de duimen leggen tegen Avelgem. Het werd een 3-1 nederlaag, al zat er wellicht meer in. Zaterdagavond staat hen een nieuwe uitmatch te wachten, met de verplaatsing naar VC Lede.

Yoni Vercauteren (JTV Dero Zele-Berlare dames A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het is natuurlijk jammer dat we de eerste wedstrijd van het seizoen verloren hebben” luidt het bij Yoni Vercauteren. “Maar goed daaruit leren we en dat nemen we ongetwijfeld mee naar onze volgende match. Avelgem beschikt heel zeker over een sterke ploeg, met veel lengte. Als we onze dipjes hadden kunnen beperken dan had er misschien meer ingezeten.”

“We beschikken over een ploeg met heel wat nieuwkomers, tevens zijn er een aantal die op een nieuwe positie spelen. Dat houdt in dat we opnieuw moeten leren samenspelen en elkaar aanvoelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we als ploeg zullen blijven groeien.”

“Ik kan je verzekeren dat we enorm uitkijken naar de wedstrijd van vanavond tegen VC Lede. Ik verwacht wel zware opslagdruk van de thuisploeg, een ploeg die zeer enthousiast zal zijn om in eigen huis te winnen. Zeker voor hun eigen aanhang is het voor de tegenstander steeds een uitdaging. Ik heb er enorm veel zin in om met onze ploeg de uitdaging aan te gaan. De goesting in ieder geval groot.

Volleybal – 3de nationale (V) – JTV Zele-Berlare