De Wase derby tussen SKL Doorslaar A en HRS Haasdonk is geëindigd op een 0-0 gelijkspel. Bij de thuisploeg kijken ze met gemengde gevoelens terug op dit duel. Om voeling te houden met de middenmoot zouden er volgend weekend, op het veld van FC Lembeke, punten moeten gepakt worden.

Joël Polfliet (SKL Doorslaar A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Niettegenstaande het 0-0 gelijkspel tegen HRS Haasdonk, vind ik dat we een collectief sterke prestatie geleverd hebben” klinkt het bij kapitein Joël Polfliet. “Het was weliswaar een gesloten wedstrijd, maar als er één ploeg verdiende te winnen vind ik wel dat wij het waren.”

“De bezoekers hebben één echt grote kans gehad, terwijl wij daar toch een drietal grote kansen kunnen tegenover kunnen stellen. Jammer genoeg troffen we bij één van die kansen de lat. Ik kijk ook met een dubbel gevoel terug op onze eerste acht wedstrijden van de competitie. Mits iets meer afwerking hadden we zeker vier à vijf punten meer kunnen hebben.”

“Ik verwacht mij volgende week op FC Lembeke alweer aan een moeilijke match. Maar zoals we tegen Beveren, Haasdonk en Borsbeke bewezen hebben, zijn we in staat om het iedere ploeg moeilijk te maken. Voorwaarde is wel dat we met de juiste mentaliteit en vooral geconcentreerd de wedstrijd aanvatten.”

Voetbal – 1ste provinciale C (M) – SKL Doorslaar A