In de strijd voor de leidersplaats stonden zaterdagavond KSK Kieldrecht en KFC Moerbeke tegenover elkaar. Met doelpunten van Van Bossuyt (2), Vervaeck en Van Guysse won de thuisploeg met 4-1. De Vos zorgde voor het Moerbeekse tegendoelpunt.  

Michiel Klippelaar (KSK Kieldrecht).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik denk dat het voor de neutrale toeschouwer een fantastische match was om naar te kijken” aldus Michiel Klippelaar. “Er stonden twee ploegen tegenover elkaar die aanvallend voetbal brachten en die beiden ook wilden winnen.”

“We zijn zeer goed aan de partij begonnen en namen ook direct de match handen. Op die manier voetbalden we ook enkele kansen bij elkaar. Aan de overzijde moest Mahen De Witte, onze doelman, een keer goed in de voeten van een Moerbeekse spelers om erger te voorkomen. Na een prachtige aanval, met mooi combinatievoetbal, werd het 1-0 via Van Bossuyt.”

“Op het halfuur viel uit het niets, door een afstandsschot in de kruising, jammer genoeg de 1-1. Daarna kwamen we nog een keer goed weg, maar Mahen De Witte pakte uit met een fantastische redding.”

“Na de rust was het al Kieldrecht dat de klok sloeg, eigenlijk was er nog slechts één ploeg op het veld. Het was opnieuw Van Bossuyt die voor de 2-1 zorgde. Daarna kregen we nog een pareltje van een goal van Vervaeck, die de bal weergaloos in de kruising krulde. Op aangeven van De Rop legde de ingevallen Van Guyse de 4-1 binnen.”

“Volgende week zondag spelen we uit tegen Kieldrecht. Dit is een stugge tegenstander, het wordt zeker geen makkelijke verplaatsing. Zoals elke wedstrijd gaan we uiteraard weer vol voor de overwinning. Stiekem hopen we ook op een misstap van Waasmunster waardoor de eerste periode misschien dan al een feit is.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht