In het duel tussen de dames van KSC Lokeren-Temse en HRS Haasdonk opende de Haasdonkse captain Pauline De Loose de score. Op het halfuur maakte Briana Veyt er 0-2 van, wat meteen ook de ruststand was. Met nog een kwartier te gaan legde Emma Caluwé de 0-3 eindstand vast.

De dames van HRS Haasdonk. Copyright: RV

“Wegens een terreinwissel is de wedstrijd tegen Lokeren-Temse een halfuur later gestart” aldus Pauline De Loose. “Van bij de start zette de thuisploeg goed druk in blok, hierdoor was het voor ons niet altijd makkelijk om ons eigen voetbal op de mat te brengen. Onze aanval was evenwel efficiënt en onze verdediging deed wat er gevraagd werd. Hierdoor kregen we zo goed als geen kansen tegen en konden we de wedstrijd verdiend winnend afsluiten.”

Bij HRS Haasdonk mag men alvast tevreden zijn, want van de zes wedstrijden wonnen de dames van de Poerdam er vier en speelden éénmaal gelijk. Op dit moment staan ze dan ook in de top drie van het klassement. “We zijn inderdaad goed aan de competitie begonnen. We zijn dan ook super tevreden met de plaats waar we nu staan in het klassement. We streven er naar om dit seizoen alleszins in de top vijf te eindigen.”

“We kijken alvast met vertrouwen uit naar de wedstrijd van zaterdagavond tegen Latem. Zoals steeds gaan we ook nu uit van onze eigen kwaliteiten. Bovendien spelen we op onze eigen grasmat en dat is toch wel in ons voordeel.”

Voetbal – 2de provinciale (V) – HRS Haasdonk