FC Daknam moest tegen SK Sint-Niklaas B vrede nemen met een 2-2 gelijkspel. Direct na de rust lukte Branco Van Theemsche de 0-1. Aan de overzijde gaven ze zich niet gewonnen en met twee doelpunten van Dennis Vermorgen stond het in enkele minuten tijd 2-1. In de slotfase zette Jarne Van Den Bossche de bordjes opnieuw in evenwicht.

FC Daknam-coach Timo Anthuenis. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“SK Sint-Niklaas B is een goed voetballende ploeg, zij gaan het nog veel ploegen moeilijk maken” stelt Timo Anthuenis. “Dat neemt niet weg dat we in beide helften, vooral de eerste twintig minuten, voldoende kansen hadden om met ruim verschil te winnen. Maar eerlijk is eerlijk, Sint-Niklaas heeft ook voldoende gecreëerd om aanspraak te maken op dat punt.”

“Met elf op vijftien zetten mijn spelers een goeie reeks neer. Maar aangezien onze concurrenten ook punten blijven halen staan we momenteel op de zesde plaats. Onder Blauw Wit Temse staat alles kort bij elkaar. We doen er alles aan om week na week mee te gaan met de andere toppers in onze reeks. “

“Na het vrij weekend spelen we tegen VOS Reinaert en dat is voor mij een vrij onbekende ploeg. We gaan ongetwijfeld scherp moeten staan. We bekijken het week na week en proberen het beste van onszelf te geven. We zien wel waar het schip strandt op het einde van het seizoen.”

“Dat vrij weekend is voor ons welgekomen. We zijn al van half juni, onafgebroken, aan het trainen. Bovendien zijn we sinds augustus wekelijks wedstrijden aan het spelen. Een vrij weekje geeft even wat mentale rust aan mijn jongens. Zo kunnen ze de batterijen opladen voor de volgende matchen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam