Na een weekend zonder voetbal maakt Sint-Pauwels zondag de verplaatsing naar Heusden B. Afgaand op de rangschikking zou dat geen problemen mogen opleveren voor de mannen van Patrick Van Egghen, maar in voetbal zijn er niet echt zekerheden.

Doelman Glen Puylaert (H. Sint-Pauwels).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Met een weekend zonder voetbal was het inderdaad even afkicken” luidt het bij Glen Puylaert. “Ik ben dan ook blij dat we er zondag opnieuw kunnen invliegen. Ik hoop alleszins dat we tegen Heusden hetzelfde op de mat kunnen leggen dan in onze laatste wedstrijd tegen leider FC Daknam. Niettegenstaande we die match verloren hebben, waren er in die wedstrijd toch ook heel wat positieve elementen. Eigenlijk verdienden we tegen Daknam meer.”

“Tegen Heusden zijn we toch maar best op onze hoede. Het is een ploeg die vaak met een klein verschil verliest en het bijna iedere ploeg al moeilijk heeft gemaakt. Ik herinner me dat we in de heenmatch toch ook 70 minuten ons tanden hebben stuk gebeten op hen. Om daar dus de drie punten te kunnen meenemen zullen we allen top moeten zijn.”

“We staan nog steeds op een mooie derde plaats. Onze doelstelling voor dit seizoen was te eindigen in de linkerkolom en daar is nog niks aan veranderd. Elke plaats die we in de linkerkolom kunnen stijgen is mooi meegenomen. De twee vorige seizoen pakten we respectievelijk 21 en 5 punten. Als je dan ziet waar we nu halfweg het seizoen staan, dan kunnen we niet anders dan zeggen dat het seizoen sowieso al geslaagd is.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Herleving Sint-Pauwels