Het wordt uitkijken naar het duel tussen KSK Kieldrecht en KSK Kallo. In de heenronde trok Kallo aan het langste eind, uiteraard willen de mannen van Tonny Pollet revanche nemen en de punten thuis houden.

Coach Tonny Pollet (KSK Kieldrecht). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik vind dat Kallo een beetje kan aanzien worden als de revelatie van het seizoen” aldus Tonny Pollet. “Zij hebben met heel wat nieuwe spelers een nieuwe ploeg gevormd die voor elkaar door het vuur gaan en bovendien netjes in de middenmoot geklasseerd staan. Zij kunnen bijgevolg vrank en vrij de resterende negen wedstrijden aangaan.”

“In de heenwedstrijd zijn we een uur heer en meester geweest op het veld en stond er bovendien 0-2 op het bord. Jammer genoeg zakten we in het laatste kwartier volledig in elkaar, waarna Kallo maar liefst driemaal scoorde. Het gevolg was dat ik met een enorm zuur gevoel naar huis ben gegaan. Hopelijk zijn onze spelers dat niet vergeten en willen ze dat morgenavond rechtzetten.”

“Bovenin het klassement lijkt Doorslaar mij op weg te zijn naar de titel. Voor een plaatsje in de top vijf strijden nog een zevental ploegen, zij zijn allen aan elkaar gewaagd. Zelf bekijken we het van week tot week, er is in Kieldrecht absoluut geen druk van ‘moeten’. Laat ons maar al eens beginnen met de pittige derby tegen Kallo.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht