Na verlies tegen WS Sombeke en FC Hoogeinde moet FC Daknam komend weekend aan de slag tegen leider Blauw Wit Temse. Het wordt dus geen eenvoudige opdracht om punten te sprokkelen zondag.

Wouter Govaert (FC Daknam). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“De laatste weken hebben we te kampen gehad met blessures, schorsingen, afwezigheden om divers redenen en dergelijke” klinkt het bij Wouter Govaert. “Het gevolg was dat er moest gesleuteld worden aan onze jonge ploeg, waardoor we onze grip op een top vijf plaats verloren zijn. Het is nu aan ons om dit achter ons te laten en met opgeheven hoofd de laatste negen wedstrijd aan te pakken.”

“Laat ons beginnen met de komende wedstrijd tegen Blauw-Wit Temse, de te kloppen ploeg. Het spreekt voor zich dat dit lastig zal worden, maar als ploeg gaan we er alles aan doen om het niet cadeau te geven aan de Blauw-Witten. Ook nadien zal het er niet makkelijker op worden, maar we blijven strijden voor een top vijf plaats.”

 “Het klopt natuurlijk dat het knokken zal worden als we voor de eindronden willen gaan. We moeten het niet onder stoelen of banken steken, dit is ook de ambitie van de club. Gans de FC Daknamfamilie, zowel spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, verdienen het om hoger te spelen. Indien het dit seizoen niet lukt, dan zal iedereen er alles aan doen om daar volgend seizoen verandering in te brengen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam