2P C Voetbal – SK Kallo: Saifo Boughza (geschorst) en Jordy Alkoubai (gekwetst) zijn er niet bij.

2P C Voetbal – H. Sinaai: Cis vercouteren en Yari van Mingeroet zijn geblesseerd. Jeroen Verheyden is twijfelachtig.

2P C Voetbal – KJV Kruibeke: Iedereen is fit voor dit weekend.

2P C Voetbal – KSK Kieldrecht: Voor Akakpovi, De Belie, De Rop, Goossens en Wels (allen operatieve ingreep) zit het seizoen erop. Van Guysen en D’Hooge, die beiden voor de rust in de vorige match op Grembergen uitvielen, zullen pas zaterdag weten of de match tegen Kallo al dan niet te vroeg komt. Wuytack en Van Severen zijn opnieuw inzetbaar.

2P C Voetbal – White Boys: Lander Labie is geschorst. Daan van der Loo en Imran Temsamani zijn geblesseerd. Robbe De Wit en Sascha De Cock zijn twijfelachtig.

2P C Voetbal – KV St. Gillis: Tim Saeys is geschorst en Robby Van Hamel langdurig geblesseerd.

2P C Voetbal – SK Grembergen: Iedereen is inzetbaar.

2P C Voetbal – KFC Vrasene: Tachelet, Van Spittael en De Saegher blijven out. Jens Konrad en Van De Vyver hervatten bij de beloften. Laacheri is geel geschorst.

2P C Voetbal – Heikant Zele: Vinnie Frans en Stef Steeman geblesseerd. Chris Mpati is geel geschorst.

2P C Voetbal – SK Kemzeke: Lander Vercauteren, Arne Speelman, Seppe Van Breuseghem en Arno Pinoy zijn niet beschikbaar zijn dit weekend.

2P C Voetbal: Rangers Opdorp: Iedereen is inzetbaar.

2P C Voetbal – Sp. Waasmunster: Hasan Khudher (knie) is buiten strijd. Christoph Neus is geschorst.

2P C Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: Pieter Vervaet en Nick Vanhaevermaet zijn niet beschikbaar. Pasquinel De Paepe is geschorst.

2P C Voetbal – FC Moerbeke: Milan Verhoeven en Jarne Buytaert zijn geschorst. Sven De Pau is onzeker, Maarten Leybaert is nog uit met een hamstring blessure, Lorenzo Verplancke heeft familieverplichtingen.

2P C Voetbal – SKN Sint-Niklaas: Iedereen is inzetbaar. Yoran Van Goethem (speler uit eigen opleiding) komt aan de aftrap.

2P C Voetbal – Juv. Schoonaarde: Preben Delclef, Dante, Gianny Schockaert en Gillian Merckx blijven out, Nathan Schuddinck geschorst. Hassan Guven onzeker.

2P A Voetbal – Dyn. Beervelde: Enkel kapitein Wannes Vispoel is out met een blessure.