Vorig weekend leed FC Lebbeke een 1-2 nederlaag tegen Sp. Hasselt. Het wordt nu uitkijken naar de uitwedstrijd van vanavond tegen Berchem Sport. Het verschil tussen beide teams bedraagt amper één punt, mits winst kunnen de Lebbekenaars een stapje voorwaarts zetten in het klassement.

Ken Van Damme (FC Lebbeke). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Over negentig minuten gezien was het tegen Sp. Hasselt een terechte nederlaag” stelt kapitein Ken Van Damme. “Pas na de 0-2 hebben we een vuist kunnen maken en kwamen we in de match. Op het einde kregen we nog de kans om een punt thuis te houden. Jammer genoeg zat het geluk niet aan onze zijde.”

“Vanavond spelen we inderdaad tegen Berchem en ik herinner me dat in de heenwedstrijd de match beslist is door een strafschop. Ik denk dat het twee ploegen zijn die sterk aan elkaar gewaagd zijn. Details zullen wellicht beslissen over winst en verlies. Aangezien Berchem thuis speelt zijn zij licht in het voordeel.”

“We nemen het positieve uit de voorbije weken mee en gaan proberen om iets mee te graaien uit Berchem. Iedereen beseft dat we zeker nog een aantal punten nodig hebben om ons te redden. Elke wedstrijd is een kans, er komen de komende weken trouwens nog meer rechtstreeks duels. Die zullen zeker en vast bepalend zijn. Momenteel hebben we ons lot nog in eigen handen. We gaan met vertrouwen de laatste eindsprint in.”

Voetbal – 2de afdeling B (M) – FC Lebbeke