In de eerste zaterdagafdeling en tweede zondagsafdeling van het liefhebbersverbond Walivo staat FC Pandoering bovenin. Voorzitter Kevin Van Haver zal vermoedelijk maar al te graag beide kampioenstitels willen binnen halen.

FC Pandoering. Foto: RV.

“Met onze nieuwe zondagsploeg hebben we in onze vorige competitiematch een grote stap richting de titel gezet”, vertelt Van Haver. “Onze tegenstander en rechtstreekse concurrent, VK Zogge, stond drie punten achter ons. Voor ons de uitgelezen kans om daar zes punten van te maken. Het werd uiteindelijk een match om duimen en vingers van af te likken. De Zoggenaren kwamen er nooit echt aan te pas en wij speelden onze beste wedstrijd van het seizoen. Het werd 7-0 in ons voordeel. Met nog vier matchen te gaan en zes punten voorsprong mag dit niet meer verkeerd gaan. We hebben alles nog in eigen hand.”
“Zondag trekken we naar FC Wijnveld, de voorlaatste in de stand van play-off 1. Als we terug de overwinning pakken kunnen we de titel nog wat meer kracht bijzetten. Sowieso zou het uniek zijn dat we na één jaar met onze zondagploeg al direct de titel zouden pakken. Maar het is nog meer speciaal dat we zowel met onze zaterdagploeg ook op kop staan. Daar hebben we vier punten voorsprong. Al zal het knokken worden tot op het einde”, besluit Pandoering-voorzitter Van Haver.