Na de verliesmatch tegen Sporting Anderlecht maakt ARB Hamme zich op voor de twee laatste wedstrijden van dit seizoen. Vanavond nemen ze het op tegen Hasselt, op de slotdag van de competitie staan ze voor de verre verplaatsing naar Chatelet. De Wuitens hebben op dit moment nog steeds hun lot in eigen handen, maar dan doen ze er goed aan om vanavond de volle buit binnen te halen.

Kan ARB Hamme, met de steun van het publiek, vanavond de volle buit nemen? Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het is inderdaad de laatste thuiswedstrijd van het seizoen” klinkt het bij coach Kristof Vermeir. “Het is opnieuw een kans om ons te verzekeren van het behoud in eerste nationale. Bij winst tegen Hasselt is dit een feit, al zijn we er ons van bewust dat het niet makkelijk zal worden.”

“Hasselt speelt een sterke terugronde, maar onze missie is duidelijk. We hebben alles nog in eigen handen, we moeten er vanavond alles aan doen om dit ook zo te houden. De groep kent het belang van deze wedstrijd.”

 “Eén punt is mathematisch gezien niet voldoende, aangezien het dan tel- en rekenwerk wordt. De drie punten pakken tegen Hasselt geeft ons wel die zekerheid, de laatste speeldag kan alsnog verrassend zijn.”

Zaalvoetbal – 1ste nationale Futsal (M) – ARB Hamme