Op voorlaatste dag van de competitie deelden FC Hoogeinde en kampioen Blauw Wit Temse de punten na een doelpuntloos gelijkspel. Om de competitie af te sluiten neemt Hoogeinde het volgend weekend op tegen SKN Sint-Niklaas B. Als kers op de taart wacht het team van Glenn Van Roeyen daarna de eindronde.

FC Hoogeinde deelde de punten met Blauw Wit Temse. Foto: RV.

“Uiteraard zijn we tevreden met een punt tegen de ongeslagen kampioen” stelt Jarno De Maesschalck. “Toch heerste er na afloop in onze kleedkamers het gevoel dat er meer had ingezeten. De beste kansen waren veruit voor ons, bovendien hadden we met twee dubieus afgekeurde doelpunten van Bjorn Van der Stighelen de rust kunnen ingaan met een voorsprong.”

“Op een kwartier voor affluiten ging Savion Berisha alleen op de bezoekende doelman af, maar doelman Robbin Seghers was niet te kloppen. Jammer genoeg wou de spelleiding te vaak de aandacht naar zich toe trekken. Dit kwam natuurlijk het wedstrijdverloop niet ten goede. Maar goed, deze wedstrijd had voor beide teams niet al teveel belang meer. Blauw Wit was al zeker van de titel, wij van deelname aan de eindronde. Ik wil trouwens ook langs deze weg. Blauw Wit Temse feliciteren met hun dik verdiende titel. Over gans het seizoen waren zij met een straatlengte voorsprong de beste ploeg van de reeks.”

“De reguliere competitie sluiten we af op het veld van SKN Sint-Niklaas B. Graag zouden wij daar vertrouwen tanken voor wat daarna nog komt. Hoe dan ook willen we de derde periode ongeslagen afsluiten vooraleer onze pijlen te richten op de eindronde.”

“In die eindronde staat of valt alles met de loting en de vorm van de dag. We gaan er alleszins 200% voor, deze groep verdient de promotie. Dit team en deze staf werken al enkele seizoen samen, jaar na jaar hebben we de lat hoger gelegd. Het zou fenomenaal zijn als we dit keer de kroon op het werk zouden kunnen zetten en met Hoogeinde een reeksje hoger kunnen voetballen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Hoogeinde