In de wedstrijd tussen Svelta Melsele A en SK Denderhoutem werd kwistig omgesprongen met kaarten. Beide teams pakten elk vijf gele kaarten, met nog een extra rode kaart er bovenop voor de thuisploeg. Het waren de bezoekers die met 2-3 winst huiswaarts keerden.

Svelta Melsele A. Foto: RV.

“Er zat zeker en vast meer in voor ons, temeer we de laatste negen wedstrijden in eigen huis ongeslagen waren” klinkt het ontgoocheld bij Vincent Aps. “Het is jammer dat we drie simpele goals tegen kregen, waarvan twee op een stilstaande fase.”

“Na de rust hebben goed teruggevochten niettegenstaande we bijna een volledige helft met tien man hebben gespeeld. We zijn er dan nog ingeslaagd om de aan de aansluitingstreffer te scoren, we waren toen echt wel de gevaarlijkste ploeg op het veld.”

“Met de uitwedstrijd op Borsbeke wacht ons volgende week nog een lastige verplaatsing. Uiteraard gaan we alles op alles zetten om ons goed seizoen op een mooie manier af te sluiten. Je merkt echt wel, onbewust, dat de ploeg op zich niets meer te winnen of te verliezen heeft maar toch.”

“Buiten onze mindere start en nu het iets mindere einde hebben we toch wel een mooi seizoen afgewerkt. We hebben een paar knappe reeksen neergezet, al zat er volgens mij zelfs nog meer in. Buiten de meniscusblessure was het voor mij persoonlijk een heel mooi seizoen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Svelta Melsele A