Met doelpunten van Jonas Rogge, Warren Vercauteren en Jari Van Hauwermeiren won SK Grembergen met 0-3 de derby op het veld van KV Sint-Gillis. Komend weekend ontvangen ze in eigen huis Rangers Opdorp. De Grembergenaars willen dit seizoen alvast met een overwinning afsluiten, om zo vol vertrouwen de eindronde aan te vatten.

Logo KSK Grembergen (RV).

“Al vrij snel werd het duidelijk dat KV Sint-Gillis een laag blok zou zetten en het initiatief aan ons zou overlaten” blikt Jonas Rogge terug. “Het was op zich eigenlijk een vrij moeilijke wedstrijd, waarbij weinig kansen te noteren vielen.”

“Gelukkig kon ik kort voor de rust de 0-1 scoren, waardoor het in de tweede helft toch wel iets rustiger voetballen was. Met een afstandsschot van Warren Vercauteren konden we, iets voorbij het uur, dan onze voorsprong uitbreiden. De thuisploeg beperkte zich vooral tot verdedigen, met als gevolg dat er niet heel veel kansen waren. Met nog tien minuten op de klok legde Jari Van Hauwermeiren de 3-0 eindcijfers vast.”

“De laatste wedstrijd van het seizoen, tegen Rangers Opdorp, zouden we heel graag winnend afsluiten. We hebben in onze rangen een aantal spelers die stoppen en er zijn er aan aantal die vertrekken.. We zouden hen graag een mooi afscheid willen gunnen. Bovendien hebben we in de heenmatch verloren van hen, we hebben dus nog iets recht te zetten.”

“Wat de eindronde betreft bekijken we het wedstrijd per wedstrijd, we zien wel waar we uitkomen. Het is natuurlijk altijd leuk als je een goed seizoen mag bekronen met de deelname aan een eindronde.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Grembergen