SK Berlare moest op de Poerdam zijn meerdere erkennen in HRS Haasdonk, het verloor met 4-2. Voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie krijgen de mannen van Jurgen Van Herreweghe zondag het bezoek van het nummer zes, KVC Borsbeke.

Olivier De Boeck (SK Berlare). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik vond de match tegen Haasdonk op zich zeker niet slecht en dat tegen toch wel een sterke tegenstander” vertelt Olivier De Boeck. “Haasdonk was in beide zestienmeterzones vooral efficiënter, dat neemt niet weg dat we zeker onze voet naast de hunne gezet hebben.”

“Zondag spelen we onze laatste thuismatch tegen Borsbeke. Met het duel tussen het nummer vijf en zes lijkt mij dit een mooie affiche. Ik hoop alleszins dat we deze wedstrijd winnend kunnen afsluiten. Op die manier kunnen we dan onze vijfde plek in de rangschikking houden en kunnen we bovendien met een goed gevoel de eindronde in. Na afloop zal er sowieso een feestje op gang getrapt worden.”

“Wat de eindronde betreft is het zo dat we daar eigenlijk nog veel over weten op dit moment. We weten ook niet hoeveel ploegen er effectief mee doen en hoeveel er over gaan. We spelen de eindronde en halen misschien in de top vijf, dit maakt van dit seizoen alvast een succes. Het feit dat we meedoen aan de eindronde maakt het natuurlijk nog mooier. We zien wel waar we uitkomen en bekijken het match per match.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – SK Berlare