Na twee nederlagen haalde Svelta Melsele B zwaar uit tegen Rupelmonde. Het wordt uitkijken of ze zondag tegen HO Kalken B die lijn kunnen doortrekken. We legden ons oor te luisteren bij Robin De Vleeschouwer, die tegen Rupelmonde tweemaal de netten bol zette.

Robin De Vleeschouwer (Svelta Melsele B) wil graag alle thuiswedstrijden winnen. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Ik denk dat het op Rupelmonde een toffe wedstrijd was om naar te kijken” aldus Robin De Vleeschouwer. “Het was leuk voetbal, met veel kansen. We waren als ploeg goed voorbereid op die match tegen Rupelmonde, die toch een vier op zes hadden. Zij zaten in een betere flow dan wij met onze nul op zes. We lagen er dan ook op gebrand om die eerste drie punten van het seizoen thuis te houden. We zijn er dan ook vanaf de eerste minuut vol voor gegaan en met resultaat.”

“We verwachten ons op HO Kalken B zeker niet aan een gemakkelijke wedstrijd” gaat Robin De Vleeschouwer verder. “Zij hebben zeven op negen en hebben net als wij een jonge spelersgroep. Ik vind dat er veel voetbal in deze groep zit. We moeten beginnen met al onze thuiswedstrijden, op kunstgras, te winnen. Ik denk dat we toch wel de linkerkolom mogen ambiëren en wie weet zelfs een beetje dromen van een eindrondetocket.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Svelta Melsele B