Bosdam Beveren won zaterdag met 3-1 van FC Sint-Niklaas en nestelt zich netjes in de linkerkolom van het klassement. De komende speeldag nemen ze het op tegen H. Sint-Pauwels.

Cédric Palet (FC Bosdam) zet zijn voetbalcarrière even on hold. Copyright: RV

“Eerlijk gezegd is onze competitiestart zeker geslaagd te noemen” luidt het bij Cédric Palet. “De ambitie is dan ook om top vijf spelen, wat moet kunnen met deze ploeg. Dat zal jammer genoeg zonder mij zijn.

“Tegen FC Sint-Niklaas waren we over gans de lijn zeker de betere ploeg” gaat Cédric Palet verder. “Niettegenstaande ik aan een sterk seizoen bezig was, zat ik zaterdag niet zo goed in de wedstrijd. Ik werd echter al na twintig minuten gewisseld, neem van mij aan dat zo niemand behandeld wil worden. De groep hangt zo hard aan elkaar, ik ga ze dan ook stuk voor stuk missen. Het heeft echter geen zin, ik wens de jongens het allerbeste toe.”

“Ik ben destijds begonnen bij Red Star Haasdonk, dat daarna is doorgegroeid naar Red Star Waasland” blikt Cédric Palet terug. “Daar heb ik gespeeld tot de U19 en dan ben ik naar HRS Haasdonk gegaan. Het toenmalige Avanti B is me daar dan komen halen. Daar heb ik enkele jaren gespeeld tot VK Tielrode me daar heeft weggeplukt. Ik heb bij de groen/witten onder Bart De Keersmaecker de vier beste jaren van mijn carrière gehad, met als hoogtepunt de kampioenstitel. Met de corona is Tielrode niet meer terug opgestart en ben ik naar Bosdam Beveren getrokken, waar ik nu mijn tweede seizoen zit. Graag zou ik terug met Johan Mervaillie werken, dat is de beste trainer die ik gehad heb. Momenteel wordt echter alles ‘on hold’ gezet.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Bosdam Beveren