In tweede provinciale beleeft BBC Eksaarde een moeilijke competitiestart. In de vijf gespeelde wedstrijden trokken ze evenveel keer aan het kortste eind, al zat er zeker meer in. Het voorbije weekend moesten ze met 52-55 de duimen leggen tegen Panters B. Komend weekend zijn ze vrij, waarna de uitwedstrijd volgt tegen Tigers Evergem.

Logo BBC Eksaarde (RV).

“Net als in onze vier vorige wedstrijden zat er tegen Panters B zeker meer in voor ons” stelt coach Roel Eyckerman. “Jammer genoeg werd het een nipte nederlaag. Ik vind dat we zeker de overwinning verdienden, maar alweer laten we het liggen door onze balverliezen, slechte vrijworpen en het nemen van verkeerde beslissingen op belangrijke momenten.”

“Gelukkig volgt nu een vrij weekend, hetgeen ons de mogelijkheid geeft om extra te trainen op de dingen die mislopen. Als ploeg zijn we ervan overtuigd dat we na een eerste overwinning vertrokken zullen zijn voor een goede reeks. Ik hoop dat het tij snel keert en dat we ons vertrouwen kunnen opkrikken voor de belangrijke onderlinge duels die er aankomen.”

Basketbal – 2de provinciale (M) – BBC Eksaarde