Met twee overwinningen op rij is men bij Svelta Melsele alvast tevreden. De voorbije speeldag pakten ze de drie punten op het veld van Heikant Zele. Het was een spannend duel, dat niet geschikt was voor hartpatiënten.

Jargo Pauwels (Svelta Melsele). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“We zijn goed uit de startblokken gekomen” klinkt het bij doelman Jargo Pauwels. “Via Ken Spies kwamen we al na twee minuten 0-1 voor. Binnen de vijf minuten was alles te herdoen, want de bordjes hingen terug gelijk na een vrije trap. Daarna ging de wedstrijd wat op en neer zonder echte kansen. Na tien minuten in de tweede helft maakte Jens Muyshondt er 1-2. Enkele minuten later stond het 2-2 via een kopbal. Gelukkig voor ons kon de ingevallen Robbe Van Bossuyt de 2-3 maken. Dat volstond om de drie punten mee te nemen naar Melsele.”

Aanstaande zaterdag om 19.30u staat de derby tegen HRS Haasdonk op het programma. Dat wordt ongetwijfeld een leuke wedstrijd. Een derby is altijd iets speciaals, ik kan je verzekeren dat we er als spelers alvast naar uitkijken.”

“De competitiestart is voor ons wat moeizaam verlopen. Te vaak kwamen we op voorsprong en gaven we het toch nog uit handen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat we vijf punten meer hadden moeten hebben. Maar goed, het is wat het is. Maar als ploeg blijven we steeds in ons eigen spel geloven. We hebben onze twee laatste wedstrijden gewonnen, hopelijk zijn we nu vertrokken. Geen enkele match is eenvoudig natuurlijk, als je naar het klassement kijkt dan kan het alle kanten uit gaan.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Svelta Melsele A