In een volgeladen sporthal won KC Temse de eerste thuiswedstrijd van de indoorcompetitie. Zij wonnen met 23-16 van Leuven, al vlotte het in het begin niet zoals ze gewild hadden. Aanstaande zaterdag gaan ze aan de slag tegen Scaldis.

Lore Catthoor (KC Temse). Copyright: RV

“We zijn tegen Leuven niet zo goed aan de wedstrijd begonnen qua afwerking” aldus Lore Catthoor. “We hebben ons gelukkig terug in de wedstrijd geknokt, waardoor we konden gaan rusten met een 10-10 stand op het scorebord. We zijn redelijke sterk uit de kleedkamers gekomen. We zijn er als ploeg blijven voor gaan waardoor we de overwinning toch wel op een mooie manier hebben binnengehaald.”

“Het deed enorm veel deugd om na twee coronajaren terug voor een volle Temsica te kunnen spelen. Onze supporters staan steeds garant voor ambiance en zij geven dan ook net dat extra duwtje in de rug om beter te presteren.”

“Ik verwacht mij zaterdag tegen Scaldis toch wel aan een pittige match. We zullen de hele wedstrijd door sterk voor de dag moeten komen, al verwacht ik mij daar dit seizoen elke wedstrijd aan.”

“Het is onze ambitie om dit zaalseizoen bij de eerste twee te eindigen, het is aan ons om nergens steken te laten vallen. Met onze twee op twee zijn we alvast goed gestart, de ploeg is gemotiveerd om deze lijn het ganse seizoen door te trekken. Ik kijk uit naar de rest van het seizoen en ben nieuwsgierig naar wat de competitie nog zal brengen.”

Korfbal –Promoleague A – KC Temse