In derde provinciale E won Hamme-Zogge met 0-2 op het veld van E. Zele B. Toch was T1 Wannes Anrys niet helemaal tevreden met het geleverde werk. In aanloop naar het burenduel tegen Robur ontvangen ze zaterdagavond HO Kalken B.

Coach Wannes Anrys (VKS Hamme-Zogge). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“De wedstrijd tegen Zele B was van onze kant allesbehalve hoogstaand” blikt Wannes Anrys terug. “We zijn goed aan de match begonnen, maar na het eerste kwartier werden we in balbezit slordig. Daardoor wist Zele B, vooral na fouten langs onze kant, enkele kansen te creëren. Even voorbij het halfuur maakten we dan toch de 0-1 via Dimi Van De Mergel. Jammer genoeg zijn we daar niet beter van gaan voetballen.”

“Na de rust veranderde er eigenlijk niet zoveel. Wij waren vooral te slordig en Zele B vooral met veel goeie wil en met de wapens waarover ze beschikken. Maar al vrij snel viel de 0-2 langs Kristof D’Heer. De Zelenaars probeerden nog wel, maar het bleef gelukkig 0-2. Het zal dus zaterdag een pak beter moeten tegen Kalken.”

“HO Kalken hebben na een goeie start een dip gehad, maar zij lijken daar nu toch volledig uit te zijn. Zo pakken ze zeven op negen tegen toch niet de minste tegenstanders. Het wordt ongetwijfeld een stevige wedstrijd. Het is komend weekend de enige match die in onze reeks gespeeld wordt, hopelijk mogen we veel supporters verwelkomen. Onze kantine is er alleszins klaar voor.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme Zogge