Wie verwacht had dat FC Bellatoris Antwerpen een hapklare brok was, heeft zich schromelijk vergist. Futsal Jamgroup Temse had de handen meer dan vol om met een puntje huiswaarts te keren. Vanavond zijn ze competitievrij, maar in aanloop naar het duel tegen leider Zurenborg plannen ze alvast een teambuildingsmoment.

Ismail Ben Ayad (Futsal Jamgroup Temse).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik denk dat op basis van de ganse wedstrijd het 4-4 gelijkspel een terechte uitslag was” blikt Ismail Ben Ayad terug. “Uiteraard was ik zeer blij met mijn vier goals, al had ik natuurlijk veel liever drie punten gepakt. Anders dan het klassement deed vermoeden hebben we tegen een zeer sterk Bellatoris Antwerpen gespeeld. Maar goed als je na een 4-1 achterstand kunt terugkomen dan kan je niet anders dan blij zijn met dat punt.”

“Vanavond zijn we inderdaad vrij, we hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om een teambuilding in te lassen. Volgende week spelen we dan de topper tegen leider Zurenborg. Dit is alweer een match die alle kanten op kan. Het is zoals ik al eerder zei, als we op volle sterkte kunnen aantreden dan kunnen we elk team de baas. Het zal de vorm van de dag zijn die zal bepalen wie met de drie punten aan de haal gaat.”

“Jammer genoeg zijn we niet elke wedstrijd op volle sterkte, als ik dan naar het klassement kijk dan ben ik blij met onze seizoenstart. Het voornaamste is dat we bovenaan meedraaien, we gaan er alles aan doen om tot op het einde van het seizoen mee te strijden voor promotie.”

Zaalvoetbal – Interprovfutsal  D (M) – Futsal Jamgroup Temse