Zondagnamiddag was er na het laatste fluitsignaal, in het duel tussen VK White Boys en SK Grembergen, grote vreugde bij de thuisploeg. Kort voor het halfuur zette Tim Trogh White Boys op voorsprong. De bezoekers slaagden er niet om tegen te scoren zodat de thuisploeg zijn eerste thuisoverwinning van het seizoen behaalde. De komende speeldag nemen ze het op tegen hekkensluiter KV Sint-Gillis-Dendermonde.

Tim Trogh (VK White Boys).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik had Grembergen toch wel wat beter ingeschat” aldus doelpuntenmaker Tim Trogh. “Dat neemt niet weg dat we die drie punten verdiend hebben thuis gehouden. We hebben tot het bittere einde moeten wachten om zeker te zijn van de zege, indien we onze kansen beter hadden afgewerkt was dit niet nodig geweest. Deze overwinning lijkt mij anderzijds wel logisch aangezien Grembergen weinig kansen heeft gecreëerd. Ik ben uiteraard blij met mijn winninggoal, maar ben vooral blij met onze eerste thuiszege van het seizoen.”

“Hopelijk kunnen we zondag tegen KV Sint-Gillis-Dendermonde op ons elan verder gaan. Dit is een belangrijke thuismatch, die we absoluut willen winnen. We hebben een mindere periode gehad, maar de laatste twee weken zie ik terug een strijdvaardig White Boys. Ik ben er zeker van dat, als we op datzelfde elan verdergaan, we het nog veel ploegen in onze reeks moeilijk kunnen maken.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – VK White Boys