Beste sportvrienden

2022 loopt op zijn laatste beentjes,

Sportregio.be wenst jullie een sportief en gezond 2023 toe.

Voor de meeste sporters is de winterstop begonnen. De redactie gaat niet volledig in winterstop maar schakelt toch even een versnelling lager om samen met het gezin, familie en vrienden te kunnen genieten van deze fijne periode van het jaar.

Het is misschien ook fijn om bij deze gelegenheid onszelf even voor te stellen. Wie zijn diegenen die op 29 augustus 2022 het startschot hebben gegeven voor Sportregio.be?

Dat is in de eerste plaats Marijn De Keyzer, persfotograaf voor o.m. Het Laatste Nieuws / Het Nieuwsblad / Belga / … . Wie een fotograaf nodig heeft voor andere gelegenheden zoals huwelijken, gezinsreportages, communie/lentefeest, jubileums en dergelijke kan steeds bij hem terecht.
Kijk gerust even bij: Qwopix: Copywriting & Photography by Marijn De Keyzer

Marijn De Keyzer. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

En daarnaast de vader van Marijn, Ronny De Keyzer, sedert ruim 37 jaar sportjournalist bij o.m. Het Nieuwsblad. Bij hem en zijn echtgenote Erna, kan je op bestelling ook terecht voor bloemsierkunst, boeketten, bloemstukken e.d.
Neem eveneens eens een kijkje op: Flora Contessa

Ronny De Keyzer. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

Wij zijn inmiddels een viertal maanden bezig met Sportregio.be en de positieve reacties stimuleren ons om verder te doen. Wij willen ook in 2023 onze regionale sportclubs en sporters uit Waas en Dender een forum aanbieden. Dat kan natuurlijk alleen als we op jullie steun qua informatie kunnen blijven rekenen.

Maar koken kost geld. We nodigen graag diegenen uit die Sportregio.be een warm hart toedragen en willen adverteren op Sportregio.be om ons te contacteren. Wij bereiken mensen over gans de regio Waas en Dender, wat bijzonder interessant kan zijn in het kader van jouw advertentie. Contacteer ons en samen bespreken we de mogelijkheden.

Sportregio.be