Na negen wedstrijden prijken de dames van VC Oudegem A op een derde plaats in de Liga A. Afgelopen woensdag werd de laatste wedstrijd van 2023 afgewerkt. Maar op bezoek bij Charleroi ging Nel Demeyer met haar ploeggenoten onderuit. Het werd 3-0.

Nel Demeyer (VC Oudegem A).
Foto: Lotto Volley League.

“We hadden de wedstrijd tegen de Carolo’s goed voorbereid”, begint Demeyer. “Alleen kwam dit er tijdens de match spijtig genoeg niet echt uit. Onze opponent acteerde natuurlijk sterk, echter maakten wij enorm veel onnodige fouten. Dit had tot gevolg dat het moeilijk was om ons eigen spel te laten zien.”
De eerste seizoenshelft zit er op, al moet VC Oudegem wel nog de uitgestelde heenwedstrijd tegen Roeselare afwerken. Nel Demeyer houdt een goed gevoel over aan de eerste ronde. “Op zich is die eigenlijk best goed verlopen. In de competitie staan we op een mooie derde plaats. We verloren enkel van de nummers één en twee, Charleroi en Beveren. Daarnaast gingen we er zowel in de beker als Europees uit. Met deze wedstrijden in het achterhoofd lijkt het misschien dat we het niet top hebben gedaan. Doch weerspiegelt dit niet wat we in de competitie hebben gepresteerd. We kunnen ons volledig focussen op de tweede helft die eraan komt. Nu gaan we met z’n allen even genieten van wat tijd met de familie en onze batterijen opladen. Voor mij persoonlijk hoop ik ook de blok goed door te komen”, besluit Nel Demeyer.