Na het verlies tegen Kluisbergen konden de dames van Juventus Schoonaarde, door de algemene afgelasting, geen orde op zaken stellen. Dat kunnen ze morgenavond wel door punten te pakken tegen FC Gavere-Asper.

Logo KFC Juventus Schoonaarde (RV).

“Ik vond de beslissing in verband met de algemene afgelasting nogal kort door de bocht” klinkt het bij T1 Laurens De Bilde. “Er zijn weekends geweest waar het keihard geregend had en waar er velden waren die er enorm slecht bijlagen. Toen was er geen algemene afgelasting, waarom nu dan wel. Ik vind het jammer want ik denk dat, ondanks alles, dat er velden waren die bespeelbaar waren.”

“In onze thuiswedstrijd tegen Gavere-Asper hebben we vlot de maat genomen, dat neemt niet weg dat we toch wel op onze hoede zijn voor dit duel. Ik vermoed dat ze in de heenronde enkele speelsters misten. Indien deze er nu wel bij zijn, dan zou het wel eens kunnen dat we ander wedstrijdbeeld krijgen.”

“We zijn het nieuwe jaar inderdaad begonnen met een teleurstellende nederlaag tegen Kluisbergen. Het was van onze kant een off-day en dat tegen een gretige tegenstander. Zij hebben dan ook verdiend de drie punten kunnen meegraaien. Dat neemt niet weg dat onze ambitie van bij de start van de competitie overeind blijft. We gaan er alles aandoen om alsnog in de top drie te eindigen. Hopelijk gebeurt dit met uitschieters tegen Olsa Brakel B en KVK Ninove B, de nummers één en twee van het klassement.”

“Het zou mooi zijn om de vooropgestelde doelstelling te halen. Ik ben aan mijn laatste maanden bezig als trainer van de dames van Juventus, het zou dan ook mooi zijn om op die manier in schoonheid afscheid te kunnen nemen. Ik heb deze week mijn speelsters geïnformeerd. Ik wil het even wat rustiger aan doen en wat meer tijd vrijmaken voor het gezin. Eigenlijk weegt ook de combinatie met de beloften van KSK Grembergen zwaarder door dan verwacht.”

Voetbal – 2de provinciale A (V) – KFC Juventus Schoonaarde – dames