Korte berichten: 1P voetbal

1P Voetbal – Heikant Zele: doelman Kenzo Allaert en Michiel Murphy maken de overstap naar KV St. Gillis.

Korte berichten: 2P voetbal

2P Voetbal – KSK Kieldrecht: Michiel Klippelaer maakt de overstap van Avanti Stekene, hij speelde reeds eerder voor SK Beveren en KSV Temse

2P Voetbal – H. Vrasene: De Smit en Vereecken komen terug uit schorsing. Door de onbeschikbaarheid van Vercauteren (geschorst) en Tachelet (enkelblessure) blijft het puzzelen. In de door blessures afgeroomde kern zijn ook Pinoy, Temmerman en Coeckaerts twijfelachtig

2P Voetbal – H. Vrasene: Om iets extra te doen voor de trouwe supporters is er na de match tegen Kieldrecht een optreden van ambiancegroep de Molteni’s voorzien in de kantine van Vrasene.

2P Voetbal – SK Kallo: Abdoulie Jeng, Marat Shakhboulatov, Cédric Van Duyse, Exauce W. Mobutu (allen gekwetst),  Sian De Backer (geschorst), Stéphane Taho (op reis) en Yannick De Bock zijn niet beschikbaar.

2P Voetbal – White Boys: Faissal en Kjel Maes zijn geschorst, Frederik Van Goethem is opnieuw fit. Michaël De Wilde en Joren De Graeve zijn geblesseerd, naar alle waarschijnlijkheid tot het einde van het seizoen.

Korte berichten: 3P voetbal

3P Voetbal – VKS Hamme-Zogge: de club en T2/TVJO Geoffrey Vonckx zetten met onmiddellijke ingang hun samenwerking stop.

3P Voetbal –  VKS Hamme-Zogge: D’Heer en Rotthier blijven uit, Michiels hervatte donderdag de looptraining, Baert hervat zaterdag bij de beloften. De rest van de kern is beschikbaar
Korte berichten: 4P voetbal

4P Voetbal –  H. Sint-Pauwels: Heydrinkx en De Smedt zitten terug in de selectie na hun blessure . Kusé en Van Malderen zijn twijfelachtig en Windhey is ziek . Rens Persoons en Wannes Van Wassenbergh beide Kemzeke komen volgend seizoen naar HSSP daarmee is onze kern volledig en het huiswerk van de sportieve cel af .

4P Voetbal –  H. Sint-Pauwels: . Rens Persoons en Wannes Van Wassenbergh beiden Kemzeke maken volgend seizoen de overstap, hiermee is het huiswerk van de sportieve cel af .

4P Voetbal –  FC Hoogeinde: Nordin Baeyens , Yannick Van Mullem en Savion Berisha keren terug uit schorsing

4P Voetbal –  FC Hoogeinde: De 20 jarige centrale verdediger Maxime Van Cutsem komt over van HRS Haasdonk

4P Voetbal –  VOS Reinaert: ter gelegenheid van het behalen van de titel zal de club zondag Blauw Wit Temse een kleine attentie geven om hen te feliciteren. Er zal tevens een erehaag gevormd worden

4P Voetbal – PD Kruibeke: naar volgend seizoen toe verlengde T1 Lars Van Damme met één jaar

4P Voetbal – FC Daknam: Dario Van Elsuwege, Gill Janssens, Lukas Impens, Maxim Thienpondt, Nathan D’Hooge en Nicholas Neyt zijn nog steeds out met blessures.

Korte berichten: basketbal

2LM – BC Sint-Niklase Condors A: de club heeft de samenwerking met Jasper Pauwels met onmiddellijke ingang stopgezet.

tekst