Op het veld van Heikant Zele kwam leider Vrasene al na zes minuten op voorsprong, dankzij een doelpunt van Michael De Wilde. Even voorbij het uur bezorgde Benjamin Derde, vanop de stip, de thuisploeg de gelijkmaker. In de slotfase van de wedstrijd lukte Marouane Laacheri de 1-2 en bezorgde Vrasene zo de zege.  

Nils De Vuyst (Heikant Zele) in duel met Matthias Coekaerts (KFC Vrasene). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het is echt wel jammer dat we twee wedstrijden na elkaar in de slotminuten een doelpunt moeten slikken” klinkt het ontgoocheld bij Nils De Vuyst. “Naar mijn gevoel zou een gelijkspel verdiend geweest zijn. Leider Vrasene ging echter efficiënter om met de kansen die ze kregen.”

“Als ik terugblik dan vond ik onze eerste helft minder goed, maar na de rust hebben we ons echt wel herpakt. Ik vond ons in de tweede helft zelfs de betere ploeg. Ik hoop dat we in de laatste vier wedstrijden van de reguliere competitie nog kunnen knokken voor een plaats in de top vijf.”

“De top vijf moet sowieso onze ambitie zijn, we gaan daar dan ook alles aan doen om dat te doen lukken. Onze spelersgroep beschikt alleszins over de nodige kwaliteiten om dit te realiseren.”

Meer foto’s van de wedstrijd tussen Heikant Zele en KFC Vrasene zijn te vinden op:
https://www.sportregio.be/foto-album/

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Heikant Zele