Met doelpunten van Giovanni Rogiers en Hans Somers stond het bij de rust 2-0 in het voordeel van SVH Waasmunster. Na de herneming zorgden Bram Depester en Vincent Baecke voor de 2-2 einduitslag. Aanstaande zondag neemt SVH Waasmunster het op tegen FC Orly.

Logo SVH Waasmunster (RV).

“Ik vond onze eerste helft heel goed” aldus Maxime Smet. “We hebben heel wat kansen gecreëerd, terwijl Kruibeke amper kansen had. We zijn dan gaan rusten met een terechte 2-0 voorsprong, al had de score hoger kunnen zijn.”

“Kort na de rust maakte Kruibeke snel de 2-1 en niet veel later zelfs de gelijkmaker. Die twee tegengoals vielen telkens op corner, wat duidelijk het sterk punt was bij de bezoekers. In die tweede helft lukte voor ons niks meer. Zij kregen wel nog enkele kansen, maar gelukkig konden we stand houden.”

“Als ik terugblik op de bijna voorbije competitie dan kan ik niet anders dan vaststellen dat ons seizoen slecht begonnen was. We zijn gestart met enkele nederlagen, waardoor het vertrouwen meteen wel wat zakte. Onze coach heeft dan wat wijzigingen doorgevoerd, waardoor het beter liep. Na de jaarwisseling zijn we er ingeslaagd om eens een mooie reeks neer te zetten. Op die manier zijn we nog vrij dicht bij de top vijf kunnen komen, wat bij aanvang van de competitie toch wel onze doelstelling was. Alles in ogenschouw genomen kunnen we al bij al toch nog tevreden zijn.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster