Met doelpunten van Jennes Vervaeck (2) en Johan Onghena won KSK Kieldrecht met 3-0 van SVE Bazel. De strijd voor een top vijf plaats zal op de laatste speeldag worden beslecht aangezien het verschil met FC St. Gillis-W maar één puntje bedraagt.

KSK Kieldrecht-coach Tonny Pollet. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“We zijn gans de wedstrijd baas geweest” luidt het bij Tonny Pollet. “Binnen de eerste twintig minuten had Jennes Vervaeck al tweemaal de netten bol gezet. Bazel toonde een goeie mentaliteit, dan nam niet weg dat Johan Onghena, na de rust, onze voorsprong verder uitdiepte na een collectieve aanval.”

“Na deze 3-0 thuisoverwinning barstte er een serieus feestje los omwille van spelers die stoppen met voetbal, zoals Cleys en Ruymbeke en de naar Haasdonk vertrekkende Calle.”

“Volgende week gaan we tegen Kemzeke gewoon ons spel spelen, voor ons moet niets. Helaas is Kemzeke al veroordeeld tot het spelen van de eindronde, ik weet niet hoe zij dit gaan aanpakken.”

“Op zich komen we nog in aanmerking voor de promotie eindronde, maar dat hebben we zelf niet meer in handen. We zien wel, maar zonder die blessuregolf hadden we zeker meegedaan voor plaats twee. En dan nu hop naar ‘KSK Kieldrecht swingt’, een clubhappening die plaats heeft aanstaande zaterdag. De dag erna trekken we naar onze buren uit Kemzeke.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht