Vorig weekend mocht FC Daknam reeds de titel vieren, dat neemt niet weg dat het duel tussen SVH Waasmunster en Daknam met argusogen zal gevolgd worden. Hoe dan ook wil men in Waasmunster de punten thuis houden. Bovendien volgt Timo Anthuenis volgend seizoen Kurt Dierick op als T1, Anthuenis was tot voor enkele weken T1 van Daknam. Dat laatste maakt het duel toch wel net iets specialer.

Cédric Palet (SVH Waasmunster). Foto: RV.

“Voor de match tegen FC Daknam schat ik onze kansen op fiftyfifty” aldus Cédric Palet. “Hoe dan ook gaan we die wedstrijd aanpakken zoals alle andere, maar met in het achterhoofd de eindronde.”

“Ik denk dat we gerust mogen stellen dat we een schitterend seizoen achter de rug hebben. Uiteraard steken we niet onder stoelen of banken dat het zuur is dat we de titel niet hebben behaald. Al van bij de start van de competitie is het een nek aan nek race geweest met FC Daknam, met als inzet de leidersplaats. Dat neemt niet weg dat we kunnen stellen dat zij op het einde van het seizoen de verdiende kampioen uit onze reeks zijn.”

“Laat het duidelijk zijn dat we in de eindronde, met gans de club, 200% voor promotie gaan. Zulk een eindronde blijft hoe dan ook een loterij. Het is tevens het laatste seizoen als trainer voor onze coach Kurt Dierick, het zou een mooi en waardig afscheid zijn van zijn actieve carrière als trainer. Hij blijft alleszins wel nog actief binnen de club.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster