Bij SVH Waasmunster heeft men vorige week de trainingen hervat. Komend weekend spelen ze voor de Hofman Cup tegen reeksgenoot VK Tielrode. De competitie starten ze met de thuiswedstrijd tegen Schelde-Serskamp B, een nieuwkomer in de reeks.

Logo SVH Waasmunster (RV).

“We zijn met onze voorbereidingen gestart op 18 juli” klinkt het bij Kurt Dierick. “Donderdag spelen we tegen Robur Moerzeke onze eerste oefenwedstrijd. In het weekend gaan we dan op teambuilding, waar we gaan proberen om de nieuwkomers op een speelse manier te integreren in de groep. Deze teambuilding wordt volledig in elkaar gestoken door de kapiteins.”

“De wedstrijd tegen VK Tielrode voor de Hofman Cup wordt als voorbereiding op de competitie gezien. Bovendien zijn er ook nog een zestal vakantiegangers en is Brandon Ruythooren nog volop aan het revalideren na zijn zware knieblessure.”

“Begin augustus werken we dan naar de competitiestart toe, waar we starten tegen Schelde B. Het is voor de Wase ploegen koffiedik kijken naar de sterkte van de nieuwe ploegen in onze reeks. Ik ga mij dan ook niet wagen aan het uitspreken van ambities, uiteraard willen we zo hoog mogelijk eindigen. De eindronde zou mooi zijn.”

“Voor een plaatsje in de eindronde denk ik vooral aan Sombeke en Daknam die beiden serieus versterkt zijn. Ook PDK zie ik meestrijden en als verrassing durf ik ook Sint-Pauwels naar voor schuiven. Voetbal is natuurlijk een raar spelletje en wie weet krijgen we op het einde van het seizoen wel een grote verrassing.”

Trainer:  Kurt Dierick (T1), Stijn Van Hecke (T2), Jorg Van Buynder (KT)

IN: Maxim De Beule (Sparta Waasmunster), Cedric Pallet (Bosdam), Lucas Westerlinck (Buggenhout B), Sofian Amar (Baasrode), Jjens Wouters (liefhebbersvoetbal)

UIT: Matthias Pieren (OB Lebbeke)

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster