Zoals verwacht werd de aanvankelijk uitgestelde bekerwedstrijd tegen RCS Brainois omgezet in een logische 0-5 overwinning voor VW Hamme. Dat betekent dat de Wuitens zich deze week moeten opmaken voor de volgende bekerronde, met de uitwedstrijd tegen RC Harelbeke, een ploeg uit tweede amateur. Stilaan komt ook de start van de competitie in zicht, die voor VW Hamme start op 3 september tegen HO Wolvertem. We legden ons oor te luisteren bij Bavo De Witte.

Kunnen Bavo De Witte (VW Hamme) en co dit weekend juichen in en tegen Harelbeke?
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Wat de bekerwedstrijd tegen RC Harelbeke betreft zullen we de nodige info krijgen” aldus Bavo De Witte. “Voor alle ploegen loopt de voorbereiding inderdaad stilaan naar zijn einde toe. Voor RC Harelbeke begint de competitie volgende week woensdag, voor ons is dat enkele dagen later. Iedereen groeit in deze fase van de bekercampagne stilaan naar zijn beste vorm. Dit is absoluut een leuke affiche. Het is alleszins eentje waar iedereen naar uitkijkt, zowel qua tegenstander als qua accommodatie.”

“De voorbereiding naar de competitie toe verliep alvast positief. De nieuwkomers zijn inmiddels al goed geïntegreerd. Op dit moment kampen er nog een drietal spelers met een lichte blessure of zijn herstellende. Die kunnen we normalerwijze binnenkort recupereren.”

“We starten de competitie inderdaad tegen HO Wolvertem. We gaan er alles aan doen om goed te starten in de komende competitie. Bovendien starten we thuis, we rekenen dan ook op onze supporters om ons te steunen.”

Voetbal – 3de afdeling A (M) – VW Hamme