Gisteren zijn Paulien Ryckx en Robbe Catthoor beiden spelend bij KC Temse, samen met de andere geselecteerden van de nationale ploeg, afgereisd naar Polen voor de Wereldbeker Beachkorfbal. De Scorpions verdedigen vandaag en morgen de nationale kleuren. We hadden Paulien Ryckx aan de lijn in het Poolse Wroclaw.

Paulien Ryckx (KC Temse). Foto: RV.

“We zijn gisteren om 10.00u, met het ganse team en de staf, vertrokken vanop Zaventem” luidt het enthousiast bij Paulien Ryckx. “Via een tussenlanding in de Poolse hoofdstad Warschau zijn we uiteindelijk rond 15.00u aangekomen in Wroclaw.”

“Na een rustperiode en een lekkere avondmaal, hebben we gisteravond nog een training afgewerkt op de Beach terreinen. Ik kan je verzekeren dat de verwachtingen best wel hoog zijn. In Beach korfbal is door de korte en intense wedstrijd veel mogelijk. We gaan echt wel voor een medaille en als het even kan graag de gouden. Iedereen beseft uiteraard dat we elke wedstrijd opnieuw scherp zullen moeten zijn en dat van begin tot einde. Gans het team is er klaar voor en kijken er alvast naar uit. Nu nog duimen voor een mooi weertje.”

Wie de prestaties van de Scorpions willen volgen kan dit via de livestreams op YouTube.

Korfbal – Topleague A – KC Temse