Met twee overwinningen en een gelijkspel mag men bij OB Lebbeke van een geslaagde start spreken. De komende speeldag nemen ze het op tegen Rangers Opdorp, een ploeg die naar voorgeschoven wordt als één van de titelkandidaten.

OB Lebbeke is het seizoen sterk gestart. Copyright: RV

“Uiteraard geeft de zeven op negen een fijn gevoel” aldus een tevreden T1 Stijn Baert. “Tegen Doorslaar B moesten we vrede nemen met een 1-1 gelijkspel, maar volgens mij zat er meer in. De keeper van Doorslaar B pakte in de tweede helft alles ofwel belandde de bal tegen de paal. Veel kansen na elkaar, maar de keeper speelde sterk. Dat is natuurlijk voetbal.”

“Zondagnamiddag nemen we het op tegen Rangers Opdorp” blikt Stijn Baert vooruit. “Dat is één van de titelkandidaten. Ze hebben een topteam met De Bie en De Sa Faria, aanvallend zijn ze super sterk. Dat houdt in dat we gefocust en top zullen moeten zijn. Ons voordeel is dat alles mag, maar niets moet. Daar tegenover is het bij hen, denk ik, meer van moeten. We zullen zondag na het laatste fluitsignaal zien.”

“Het is onze ambitie om een goed seizoen te spelen en de toppers proberen pijn te doen” gaat Stijn Baert verder. “Zoals ik al zei ‘alles mag, niets moet’. We bekijken het van match tot match, we geven alle weken volle gas en we zien waar de trein stopt.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – OB Lebbeke