Na het doelpuntloze gelijkspel van vorige week is KJV Kruibeke zondag met 0-2 gaan winnen op het veld van KV Sint-Gillis. Van op de stip lukte Daan Van Droogenbroeck de openingstreffer. Kort na de rust legde Niels Van Damme de 0-2 eindcijfers vast. Hierdoor puren ze acht punten uit vier wedstrijden en blijven ze nog steeds ongeslagen.

Logo KJV Kruibeke (RV).

“Aanvankelijk ging de wedstrijd tegen KV Sint-Gillis vrij gelijk op” aldus Niels Van Damme. “Dat was zo tot op het moment dat er een penaltyfout werd gemaakt op Milan Maes. Het was Daan Van Droogenbroeck die deze keurig omzette. Eigenlijk zijn we daarna nooit meer in de problemen gekomen, behoudens op een stilstaande fase maar daar was onze doelman, Laurens Verelst, paraat.”

“Na de rust hadden we alles onder controle en hebben we het goed uitgespeeld. Het werd 0-2 toen ik eigenlijk een harde voorzet gaf. Hierbij week de bal af op een thuisverdediger en vloog over de doelman. Ik vond dat KV Sint-Gillis daarna niet echt meer gevaarlijk was. Het enige minpuntje is eigenlijk dat we niet alles hebben afgewerkt.”

“Het is onze ambitie om top vijf te spelen dit seizoen. Volgende week ontvangen we in eigen huis SK Kemzeke, dat de voorbije speeldag Sparta Waasmunster in bedwang hield. Ik verwacht mij dan ook aan een open wedstrijd, met veel inzet langs beide kanten.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke