Met negen op twaalf zijn ze bij Sint-Pauwels best tevreden. Zaterdagavond wonnen de troepen van Patrick Van Egghen met 2-0 van E. Zele, voor de doelpunten zorgden Wannes Van Wassenbergh en Seppe Verdickt. Voor volgende week staat, met het duel tussen Sint-Pauwels en PD Kruibeke, een topduel op het programma.

Coach Patrick Van Egghen (H. Sint-Pauwels).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het is een mooie en verdiende overwinning” aldus een tevreden Patrick Van Egghen. Vanaf de eerste minuut hebben we de wedstrijd resoluut in handen genomen. Dit resulteerde al na enkele minuten in een doelpunt van Van Wassenbergh, meteen ook zijn tweede doelpunt. Kort daarop streelde de bal de lat na een kopbal van Thierens.”

“Op een hoekschop verdubbelde Verdickt, met een lucky goal, onze voorsprong. Uiteraard tellen ook deze mee. Het is duidelijk dat we ook daarna de eerste helft zijn blijven domineren. Mijn team liet trouwens nog enkele goed voetballende acties zien, met op slag van rust nog een mooie doelkans via Waem.”

“Ik vind dat we na de rust iets te slordig geacteerd hebben en te weinig rust aan de bal brachten. Via Van Malderen viseerden we wel nog eens het doelkader. Wat mij enorm veel voldoening geeft is dat onze jonge spelersgroep deze wedstrijd op een volwassen manier heeft uitgespeeld.”

“Met een negen op twaalf mogen we terecht zeggen dat we ons seizoen heel mooi gestart zijn. Volgende week ontvangen we PDK Kruibeke, een ploeg die volgens mijn info compleet is en over veel duelkracht beschikt. Het is aan ons om daar, met onze voetballende kwaliteiten, een gepast antwoord op te vinden.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Herleving Sint-Pauwels