SVH Waasmunster is sterk aan de competitie begonnen. Van de zeven wedstrijden wonnen ze er vijf, speelden éénmaal gelijk en verloren enkel tegen WS Sombeke. Op de zevende speeldag wonnen ze met 2-1 van Massemen B, dankzij twee doelpunten van Nabil Belfassi. Volgend weekend nemen ze het op tegen WS Meerdonk

Nabil Belfassi geflankeerd door Hans Somers (SVH Waasmunster). Foto: RV.

“Ik vond het niet de mooiste wedstrijd en al zeker niet onze beste wedstrijd” klinkt het bij Nabil Belfassi. “Niettegenstaande we niet veel hebben weggegeven was het toch wel een moeilijke wedstrijd. Vaak waren onze laatste passen net niet goed genoeg, waardoor we het onszelf moeilijk hebben gemaakt. We hebben deze wedstrijd uiteindelijk wel winnend kunnen afsluiten, dat is op het einde van de rit toch wel het belangrijkste.”

“Volgende week spelen we uit tegen WS Meerdonk, een ploeg die ik persoonlijk niet ken. Op zich maakt dat niet uit want elke week doen we er alles aan om te winnen. Op zich mogen we wel tevreden zijn met onze competitiestart, het is alleen jammer van ons puntenverlies tegen Edeboys en Sombeke. Dat waren twee wedstrijden die we hadden moeten winnen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster