SKV Overmere is er de voorbije speeldag, tegen FC Eksaarde, niet ingeslaagd om de punten thuis te houden. T1 Bart Van Der Poorten was niet tevreden over de prestatie van zijn team.

SKV Overmere-coach Bart Van Der Poorten. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“De match tegen Eksaarde was de minst goede van de heenronde” klinkt het bij Bart Van Der Poorten. “In de eerste helft waren we nergens, we werden overdonderd op werkkracht, druk en power. Het is jammer maar we hebben de basis van het voetbal niet uitgevoerd en geen duels gewonnen. De tweede helft was meer in evenwicht, al hadden we het moeilijk om aanvallen in elkaar te steken en kansen te creëren. Het is voor mij dan ook een logische nederlaag, want te weinig spelers haalden hun normale niveau.”

“Komend weekend zijn we vrij en dat weekje rust komt op een goed moment. Sommige spelers sukkelen met wat kwaaltjes, al kampen we ook met twee langdurig geblesseerden. Zij zullen sowieso niet fit geraken voor de wedstrijd tegen E. Buggenhout.”

“We hebben nu achttien punten, we wonnen zesmaal en verloren zesmaal. Ik denk dat we daar, in de brede middenmoot, op onze plaats staan. Al was de nederlaag van twee weken geleden tegen Doorslaar zeker te vermijden, dit na dubieuze beslissingen en een karrevracht onbenutte kansen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SKV Overmere