De wedstrijd op SK Kemzeke begon uitstekend voor Schoonaarde, kort na het halfuur opende Wietse Matthijs de score. Rond het uur verdubbelde Yannick Boone, vanop de stip, de score. De thuisploeg gaf zich niet zo maar gewonnen en met twee doelpunten van Joris Jent stond het op een kwartier voor het einde terug gelijk. In de slotminuten bezorgde Fisnik Suma Schoonaarde de drie punten. Niettegenstaande zijn keelontsteking was doelman Grisha Bracke toch bereid om even terug te blikken op deze wedstrijd.

Doelman Grisha Bracke (KFC Juventus Schoonaarde). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Dit zijn de mooiste wedstrijden om te winnen” blikt Grisha Bracke tevreden terug. “Ze doen ook het meeste deugd. Na de 2-2 lag het momentum bij Kemzeke, als je dat dan toch nog kan omdraaien en er zelf als winnaar uitkomen dan is dat top.”

“De spanning was inderdaad te snijden. Wij staan momenteel in de buik van het klassement, maar dat neemt niet weg dat we toch zeker mikken op een plaats in de top vijf. Na onze slechte seizoenstart kijken we voorlopig nog net naar het klassement. We bekijken het match per match.”

“We hebben nu inderdaad een extra vrij weekend, maar zelf hadden we liever onze wedstrijd zaterdagavond afgewerkt. Blijkbaar lukte dat niet voor KAV Dendermonde.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – KFC Juventus Schoonaarde